Noves incorporacions a CSA Associats: Eight Brokers, Gabinet Parera i New Risk

Dues corredories de Sant Cugat del Vallès Gabinet Parera i New Risk i una de Badalona: Eight Brokers acaben d’incorporar-se a CSA Associats. Amb aquests tres nous socis, l’entitat arriba als 18 membres.

Aquestes noves incorporacions ajudaran a reforçar, encara més, la tasca de CSA, una associació de corredors sense ànim de lucre que busca optimitzar els resultats dels negocis dels seus associats, mitjançant acords col·lectius a tots els àmbits, per garantir una millor projecció individual de futur.

Segons el president de CSA Associats, Josep Solergastó, comptar amb aquests tres nous socis està ple d’avantatges: “Principalment, perquè reforça el volum de l’associació i la nostra especialització. Aquestes noves incorporacions compten amb experiència en determinats àmbits i això ens aporta valor afegit ”.

Per la seva banda, els nous associats també valoren molt positivament formar part de la família de CSA. En paraules de Xavier Campmany de New Risk: “Abans d'entrar a CSA feia temps que em rondava pel cap que m'agradaria pertànyer a un grup de corredories, a part d'estar col·legiat al Col·legi de Mediadors. Vaig conèixer un parell de membres de CSA i em van explicar qui és CSA i com funciona, em va agradar molt el que em van dir i des del passat mes de desembre que som membres”.

“Per nosaltres estar a CSA representa poder compartir situacions que es donen en el nostre dia a dia, solucionar, conèixer i saber més aquestes situacions, de forma més ràpida i amb seguretat, el coneixement que ens aporten tots els membres s'han multiplicat per 17 (són 18 membres). Ara que ja portem uns mesos, veiem que és un grup molt equilibrat, gent amb moltíssima experiència i coneixements, gent jove amb molta força i tots amb moltes ganes de fer coses i ajudar al col·lectiu, tot això ens enriqueix moltíssim i esperem per la nostra part aportar també molt al col·lectiu. Ens hem sentit molt ben acollits i esperem a poc a poc anar establint unes bones relacions personals, que també forma part de l'ADN de CSA”, afegeix Campmany.

Igualment, es va mostrar satisfet Marcel Morell d’Eight Brokers: “El motiu d´incorpar-se a CSA va ser poder compartir idees, coneixements i experiències amb altres companys de la mediació d’assegurances”. Ismael Parera de Gabinet Parera manifesta: “Estic il·lusionat de formar part del grup de professionals de CSA. És important estar ben acompanyat i poder fer força tots junts per aconseguir les millors condicions pels nostres assegurats.”

CSA Corredors d'Assegurances Associats va néixer el 1996 i des de llavors, l’entitat s’ha mantingut ferma en l’objectiu de professionalitzar la mediació. Per assolir-ho, tots els socis comparteixen sinergies i una forma de treballar, al mateix temps que una clara especialització, rigor i independència professional.

En la defensa dels interessos dels associats, CSA facilita les eines que permeten a cadascun dels seus membres, la seva consolidació i creixement empresarial. Esdevé un grup d’intercanvi de coneixements i solucions asseguradores; és a dir, un centre de contactes, aliances i influència en el sector assegurador.

La xarxa de corredors i corredories que formen CSA estan units per a un desenvolupament professional diferent, creant sistemes de relació i acords comercials amb entitats asseguradores i altres proveïdors que donen valor a la mateixa. A més, s’estableixen sinergies i col·laboracions entre les corredories, es comparteixen recursos i sistemes de treball, etc. Al mateix temps, CSA es constitueix com un interlocutor vers les companyies per millorar la qualitat de servei que es dóna als clients i el respecte cap a la nostra professió.

Però això no és tot, CSA també fomenta la solidaritat dels seus associats promocionant i creant serveis comuns. La seva filosofia es defineix per ser altruista en benefici dels seus associats. D’altra banda, cal assenyalar l’aposta per la formació tècnica i estratègica de tot l’equip, com una forma d’estar al dia amb relació a qualsevol novetat que afecti el sector; coneixent la innovació i adaptació a les noves tendències de consum. Tot amb l’objectiu de ser més competitius i oferir els millors serveis als nostres clients.

Així doncs, Eight Brokers, Gabinet Parera i New Risk passen a formar part de la xarxa professional de CSA, la qual també està integrada per altres corredories com: Asap Risk Brokers a l’Hospitalet del Llobregat; Baltasar al Prat de Llobregat; Bordes & Isern a Sant Feliu de Codines; Ceper amb seu a Badalona; CrisJoan a Tarragona i Reus; First Broker & Gámez a Terrassa; Iler Mediació a Lleida; JGL a l’Hospitalet de Llobregat; Massagué Associats a Sant Feliu de Llobregat; Palol Quer amb oficines a Salt i Figueres; Piñero a Manresa; Segurlife a Sant Boi de Llobregat; Solergastó a Girona; UN Corredoria a Tarragona; Verdaguer a Terrassa i a Girona.

Sens dubte, formar part de CSA fa créixer a cadascun dels seus membres i alhora, els allibera de la soledat empresarial. En definitiva, es pot dir que és un grup de grans professionals on es cuiden molt les relacions personals per crear vincles d’autèntica amistat basada en el respecte, i això fa fluir el millor de cadascú en l'àmbit professional.