Menu

Carta de benvinguda

Compromís per i per a tots

Carta de benvinguda

DesdeCSA et donem la Benvinguda al nostre nou portal Web. Una eina que us permetrà tenir una orientació aproximada a La nostra Visió de les Empreses de Mediació.

Aquí veuràs la nostra filosofia de treball orientada a l'impuls de moltes iniciatives que ens aportaran valor a les Empreses Associades, avançant en el nostre lema principal la Excel·lència en Bona Companyia.

Continuem gestionant els protocols amb les Asseguradores que ens aporten valor i que alhora rebem d'elles la mateixa consideració, consolidant d'aquesta manera la relació amb cadascuna d'elles.

No solament consolidem les relacions amb les Asseguradores sinó amb una sèrie de proveïdors, que ens aporten serveis diferencials tant per a cadascun dels Associats com per als nostres clients.

La il·lusió d'una nova marxa de la nostra Associació, fa que tant els participants interns com els externs renovin les seves inquietuds i expectatives de nostra/ la teva Associació.

Al costat de nosaltres no et Sentiràs Sol perquè estem cada dia prop de tí, veuen, les portes de l'Associació estan obertes per tí.

Gràcies